Ben je een cateraar? Word nu lid en gebruik coupon 'EARLY24' voor 50% korting!

Over ons

Over Ons - Cateringbestellen

Bij Cateringbestellen geloven we in de kracht van goede voeding en de magie van professionele cateraars en traiteurs. Ons platform is geboren uit de wens om deze culinaire kunstenaars een steun in de rug te geven. Wij bieden niet alleen marketingondersteuning, maar creëren ook een veilige en betrouwbare omgeving waar cateraars en traiteurs nieuwe opdrachten kunnen ontvangen.

In de dynamische wereld van evenementen en feesten zagen we een duidelijke nood: een professioneel platform specifiek voor catering en traiteur services. Er was geen centrale plaats waar klanten gemakkelijk de perfecte culinaire partner voor hun evenement konden vinden. Cateringbestellen is ontworpen om die leemte te vullen, fungerend als de 'Airbnb' voor cateraars en traiteurs.

Wij onderscheiden ons door flexibiliteit en vrijheid hoog in het vaandel te dragen. Bij Cateringbestellen bieden we geen vast contract aan. Onze partners hebben de vrijheid om op elk moment te starten en te stoppen, waardoor ze volledige controle behouden over hun werk en engagementen. Deze aanpak zorgt voor een dynamische en frisse samenwerking, waarbij zowel de cateraars en traiteurs als hun klanten profiteren van een open en flexibele service.

Ons team is trots op het succes van Foodtruckbestellen.be, een platform dat zich richt op het verbinden van foodtrucks met evenementen en particuliere feesten. Dit succes heeft ons geïnspireerd en gemotiveerd om met Cateringbestellen een soortgelijk, zo niet groter succes te bereiken. Met onze ervaring en passie richten we ons nu volledig op het ondersteunen van cateraars en traiteurs, om hen te helpen groeien en bloeien in deze competitieve markt.

Bij Cateringbestellen draait alles om het verbinden van passie met feesten, smaak met herinneringen, en kwaliteit met tevredenheid. We zijn toegewijd aan het opbouwen van een community waar cateraars en traiteurs niet alleen hun bedrijf kunnen laten groeien, maar ook hun passie voor het vak kunnen delen met een breder publiek. Welkom bij Cateringbestellen, waar elke maaltijd een verhaal vertelt en elk evenement onvergetelijk wordt.