Ben je een cateraar? Word nu lid en gebruik coupon 'EARLY24' voor 50% korting!

Hoe werkt het?

Welkom bij Cateringbestellen! Ons platform is ontworpen om de interactie tussen cateraars, traiteurs en klanten naadloos en efficiënt te maken. Hier is hoe ons systeem werkt:

Voor Cateraars en Traiteurs

Als cateraar of traiteur bij Cateringbestellen hebt u de volledige controle over uw profiel. U kunt uw diensten, specialiteiten en beschikbaarheid naar eigen inzicht beheren. Wanneer een klant geïnteresseerd is in uw diensten, ontvangt u offerteaanvragen rechtstreeks in uw mailbox. U heeft de vrijheid om deze aanvragen te beantwoorden met een op maat gemaakte offerte, geheel naar uw creatieve inzicht.

Wij als platform komen niet tussenbeide in deze communicatie. Dit respecteert niet alleen uw creatieve vrijheid maar zorgt ook voor een directe en persoonlijke interactie met de klant. U kunt uw account op elk moment stopzetten; bij de vervaldag wordt uw abonnement niet automatisch vernieuwd.

Het mooie is dat er geen afdracht is aan ons als platform. Ons businessmodel steunt op maandelijkse bijdragen en optionele advertentiemogelijkheden binnen het platform, waarmee u uw zichtbaarheid en bereik kunt vergroten.

Voor Klanten

Als klant op zoek naar de perfecte catering of traiteur, maakt Cateringbestellen het proces eenvoudig en direct. U kunt rechtstreeks offertes aanvragen bij specifieke cateraars of traiteurs, of een algemene aanvraag indienen. Deze algemene aanvragen worden verstuurd naar alle cateraars die voldoen aan uw specifieke criteria, zoals locatie en type catering.

Dit betekent dat als u bijvoorbeeld een cateraar in Antwerpen zoekt die gespecialiseerd is in BBQ-catering, alleen de cateraars die aan deze criteria voldoen uw aanvraag ontvangen. Zij hebben dan de keuze om te reageren met een gepersonaliseerde offerte of eerst uw contactgegevens en details te raadplegen.

Onze rol als platform

Onze taak bij Cateringbestellen is om ervoor te zorgen dat er een constante stroom van aanvragen binnenkomt. Dit doen we door dagelijkse posts op sociale media, advertenties op de belangrijkste kanalen en door het dagelijks onderhouden van onze website, zodat deze steeds beter vindbaar wordt.

Als cateraar of traiteur hoeft u zich geen zorgen te maken over marketing. Wij zorgen ervoor dat u een gestage instroom van aanvragen ontvangt, zodat u zich kunt richten op waar u het beste in bent: het creëren van onvergetelijke culinaire ervaringen.

Bij Cateringbestellen is het ons doel om de perfecte match te maken tussen klanten en culinaire professionals. Zo maken we elk evenement, groot of klein, tot een smakelijk succes.